Logo Stichting Vrienden van Vrijthof

Nieuws uit de media - Vrienden in het Nieuws

3 juni 2022: Bewoners Vrijthof met dementie planten bloemen


TIEL • Voor de bewoners van het Vrijthof in Tiel met dementie werd onlangs op een zaterdag in de tuinen een bloemenplantmiddag gehouden. Aan het eind van de middag waren de bloembakken gevuld met zomerbloeiers, aardbeiplanten, kruiden en andere bloemen.

De tuinen zien er weer mooi uit. De bloemen en bloembakken zijn geschonken door de stichting Vrienden van Vrijthof.

Er was live-muziek van het zangduo ‘Die Liedjes’ en keukenmedewerkster Wilma zorgde voor heerlijke poffertjes. Het was een gezellige middag voor bewoners, mantelzorgers, familie, vrijwilligers en medewerkers.

Het Kontakt / 2022-06-3

27 April 2022: Koninklijk Lintje voor Jaap!


Jaap Baas is al ruim 25 jaar actief binnen het bestuur van de Stichting Vrienden van Vrijthof. Jaap is niet alleen maar penningmeester, maar hij onderhoudt ook de website en werkt en denkt actief mee aan nieuwe initiatieven om voor de bewoners de zon in Vrijthof vaker te laten schijnen.
Jaap had de onderscheiding totaal niet zien aankomen. Vanuit een reguliere vergadering van de Vrienden werd hij naar de recreatiezaal gelokt om daar te midden van familie, vrienden en bekenden de Koninklijke Onderscheiding, uitgereikt door de Burgemeester van Tiel, de heer Hans Beenakker, in ontvangst te nemen. Ook zet Jaap zich in voor de Protestantse Gemeente Tiel, de Groene Kerk en de Wereldwinkel in Tiel. Kortom: een Koninklijke Onderscheiding meer dan waard! Jaap, Van harte gefeliciteerd!

.