2023 Nieuws uit de media


19 december 2023:

Details

Klik op de artikels om de in de digitale editie te kunnen lezen


3 oktober 2023 ‘Peerpop’ in ‘Op Bezoek Bij…’
Gijs Peters gaat op bezoek bij ‘PeerPop’ Met Ronnie Tober en Conny Vink. Een muziekfestival speciaal voor de Tielse verzorgingshuizen Vrijthof en Lingewaarde.


Het Kontakt 2 oktober 2023:
Festival Peerpop blijkt een schot in de roos

Foto: Jan Bouwhuis

Tiel. De eerste editie van het muziekfestival Peerpop vond zaterdag in Tiel plaats. Diverse artiesten, waaronder Ronnie Tober (op de foto in Lingewaarde) en Conny Vink, bezochten de zorgcentra Vrijthof en Lingewaarde om daar voor de bewoners een prachtige muzikale middag te verzorgen.

In totaal hebben ongeveer 250 bewoners van de zorgcentra Peerpop bezocht. Het programma duurde een middag lang en per huis traden drie artiesten op, die als een soort van carrousel rouleerden tussen de huizen.
Klik hier om het hele artikel te lezen in de digitale editie van Het Kontakt.


AD – 30 september 2023:
Zusje van Appelpop voor de andere generatie: Peerpop

Hét nieuwe muziekevent van Tiel, maar dan voor ‘het hogere segment’: Peerpop. Zaterdag werd de eerste editie gehouden en het moet een traditie op de laatste zaterdag van september worden. Ander budget, ander genre, ander publiek en vooral heel veel kleiner; maar daarom niet minder gewenst en succesvol. Klik op de foto voor het hele artikel.
BEELD Bernando van Hal


Het Kontakt 12 september 2023: Peerpop

Tiel – In de Tielse zorgcentra Vrijthof en Lingewaarde vindt op zaterdag 30 september voor de bewoners vanaf 14.00 uur Peerpop plaats.
De optredende artiesten zijn op die dag Ronnie Tober, Conny Vink, Johan Heuser en Erwin Fillet.
Klik hier voor het artikel in de krant.


De Gelderlander 12 juni 2023:
Te oud voor Appelpop? Dan is er nu Peerpop: ‘Ik hoop dat ik met Ronnie Tober op de foto mag’ Klik hier voor het hele krantenartikel

Wat als je jaren trouw muziekfestijn Appelpop bezocht, maar dat op je oude dag niet meer gaat? Het overkwam de 82-jarige Bas Roos. En met hem nog vele andere ouderen in Tiel. Voor hen is er nu de ultieme oplossing: Peerpop. Een festival ín twee zorgcentra. ,,Het zou mooi zijn als ik straks met Ronnie Tober op de foto mag.” Bas Moerman 12-06-23

Lucien Tros (vierde van links ) en Astrid Stronks (tweede van links) gaan muziekfestival Peerpop organiseren op woonzorg- en behandelcentrum Vrijthof. © Raphael Drent


17 april 2023 – Het Kontakt: Peerpop in Vrijthof en Lingewaarde


Tiel. Bewoners van de zorgcentra Lingewaarde en Vrijthof in Tiel hebben iets om naar uit te kijken: Peerpop. Dit gloednieuwe ‘carrouselfestival’ vindt in beide zorgcentra plaats op zaterdag 30 september 2023. De artiesten die tijdens Peerpop optreden zijn Conny Vink, Ronnie Tober, Johan Heuser en Erwin Fillee. Het initiatief voor het Nederlandstalige festivalletje komt van Lucien Tros, in samenwerking met Jos Visee.

Artikel uit het Kontakt van dinsdag 18 april 2023

Peerpop dankzij “Toffe Peren”


7 april 2023 – Het Kontakt: Optreden What Next in Vrijthof smaakt naar meer


TIEL • Eén keer per maand opent het Muziekcafé in het Tielse zorgcentrum Vrijthof zijn deuren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van Vrijthof. Deze keer konden ruim negentig bezoekers genieten van What Next. Het gevarieerde programma van luisterliedjes, meezingers en liedjes van vroeger, werd zeer gewaardeerd, smaakte naar meer en zal zeker herhaald gaan worden.


Klik hier voor het hele artikel uit het Kontakt van vrijdag 7 april 2023


4 april 2023 – Het Kontakt: Tielse zorcentra krijgen met Peerpop eigen festival


Tiel. Naast Appelpop heeft Tiel in september nóg een muziekevenement: Peerpop. De zorgcentra Vrijthof en Lingewaarde doen op 30 september vanaf 14:00 uur mee aan de eerste editie.
“Het is onze ambitie om in de komende jaren alle zorgcentra in Tiel te betrekken bij dit eendaagse festival”, zegt Lucien Tros, één van de initiatiefnemers.


Klik hier voor het hele artikel uit het Kontakt van dinsdag 4 april 2023


24 maart 2023: Wensboom in Vrijthof

Tiel. De Stichting Vrienden van Vrijthof gaan Hartenwensen van bewoners vervullen, in de entree van het zorgcentrum staat een boom, volgehangen met mooie en persoonlijke wensen die op het verlanglijstje staan van Vrijthof bewoners.

Klik hier voor het hele artikel uit het Kontakt van dinsdag 28 maart 2023


21 januari 2023: Ronnie Tober en Willeke D’estell in Vrijthof

Alle bewoners van Vrijthof zijn welkom op 21 januari vanaf 14:00 uur