2024 Nieuws uit de media


5 juni 2024: Aanleg dierenweide komend najaar.

Tiel. De vrienden van Vrijthof hebben een ambitieus plan gepresenteerd voor een compleet nieuw aan te leggen dierenpark, compleet met interactieve terrassen voor de bewoners van het zorgcentrum.
De voor rolstoelen en bedden toegankelijke terrassen maken voor de bewoners direct contact met de dieren mogelijk.
Klik hier voor het hele krantartikel

9 mei 2024: Kilke van Buren en Johan Heuser ook op Peerpop in Tiel.

Tiel. De van oorsprong Tielse zangeres en musicalactrice Kilke van Buren verzorgt tijdens Peerpop, op 27 en 28 september in de Tielse zorgcentra, een reis door musicalland. Ook de uit Geldermalsen afkomstige Nederlandstalige zanger Johan Heuser treedt op.

Klik hier voor het hele artikel in Het Kontakt


16 april 2024: Wannebiezz en Ronnie Tober op Peerpop in Tielse zorgcentra.

Tiel – Ronnie Tober en De Wannebiezz zijn de eerste namen die de organisatie van Peerpop bekend heeft gemaakt. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2024 gaan artiesten als een soort carrousel langs de zorgcentra Lingewaarde, Walstede en Vrijthof om de bewoners een onvergetelijke middag te bezorgen.
Klik hier voor het hele artikel.


Dinsdag 9 april 2024 | Redactie

Eerste editie van Peerpop krijgt een vervolg in de zorgcentra in Tiel

TIEL – Vorig jaar vond de eerste editie van Peerpop plaats in de zorgcentra Lingewaarde en Vrijthof in Tiel. Vanwege het succes krijgt het evenement dit jaar een nog groter vervolg. Dit jaar sluit ook zorgcentrum Walstede aan bij dit bijzondere evenement.
Vorig jaar beleefden de bewoners een leuke middag met optredens van Ronnie Tober, Connie Vink en Johan Heuser.

Alternatief voor Appelpop
Bewoners van de zorgcentra zijn fysiek niet in staat om een evenement als Appelpop in Tiel te bezoeken. Het alternatief voor deze doelgroep is nu Peerpop. Lees hier het volledige artikel op SRC Regio-nieuws uit Tiel


15 februari 2024:

Komende editie Peerpop in álle Tielse zorgcentra

TIEL • Na de succesvolle eerste editie van Peerpop, afgelopen herfst, krijgt dit evenement dit jaar een groter vervolg. Peerpop 2024 vindt op vrijdag 27 en zaterdag 28 september plaats in de zorgcentra Lingewaarde, Vrijthof en Walstede. 

“Bewoners van zorgcentra zijn fysiek niet in staat om een evenement als Appelpop in Tiel te bezoeken. Het alternatief voor deze doelgroep is nu Peerpop, waar de rollen zijn omgedraaid. Artiesten komen naar de zorgcentra toe om daar voor de bewoners een onvergetelijke muzikale middag te verzorgen”, aldus Lucien Tros, voorzitter van de Stichting Vrienden van Vrijthof.

Lees hier het volledige artikel op Het Kontakt


15 januari 2024:

Nieuwjaarsconcert gespeeld door Camerata voor de bewoners van Vrijthof

Lees hier het hele artikel van Het Kontakt van 15 januari 2024

Foto: Rob Zantinge


2 januari 2024:

What Next bij laatste Muziekcafé 2023 in Vrijthof Tiel

TIEL • Het laatste Muziekcafé van 2023 in het Vrijthof in Tiel werd goed bezocht.

Zo’n 130 bezoekers werden voorzien van een oliebol én diverse hapjes en drankjes.


Intussen konden de goed verzorgde luisteraars genieten van de muzikale klanken van What Next. Het Muziekcafé werd mogelijk gemaakt door de Stichting ‘Vrienden van Vrijthof’ en door alle vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten.
Het Kontakt van 2 januari 2024