Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PeerPop

30 september 2023 @ 16:00 - 19:00

Al jaren bestaat in Tiel het succesvolle Appelpop festival. Vanwege fysieke beperkingen zijn bewoners van zorgcentra niet in de gelegenheid dit festival te bezoeken. De besturen van de Stichting Vrienden van Vrijthof (zorgcentrum Vrijthof, revalidatiegebouw Markant en Hospice Tiel) en Stichting Vrienden van Lingewaarde (zorgcentrum Lingewaarde) hebben het initiatief genomen om Peerpop te organiseren. Peerpop is vergelijkbaar met Appelpop, maar nu komen artiesten als een soort carrousel langs de huizen om voor de bewoners op te treden.

Twee zorgcentra doen mee aan het eerste Peerpop evenement op zaterdag 30 september. Het is onze ambitie om in de komende jaren alle zorgcentra in Tiel te betrekken bij dit ééndaags-festival.

De line-up van artiesten, die zorgcentrum Vrijthof én Lingewaarde gaan bezoeken en de bewoners een onvergetelijke middag gaan bezorgen:

RONNIE TOBER             CONNY VINK                       *JOHAN HEUSER             **ERWIN FILLET    (*Vrijthof       **Lingewaarde)

In het kort:

  • Peerpop is gratis toegankelijk voor de bewoners van zorgcentrum Vrijthof, Hospice Tiel en zorgcentrum Lingewaarde. Dit evenement wordt hen aangeboden door de Stichtingen Vrienden van Vrijthof en Vrienden van Lingewaarde.
  • Peerpop 2023 vindt plaats op zaterdag 30 september, om 14.00 uur in beide huizen.
  • Peerpop heeft de ambitie om uit te groeien tot een evenement, waaraan alle zorgcentra in Tiel gaan deelnemen. Ook kijkt Peerpop naar de mogelijkheid om op termijn thuiswonende senioren op een centrale locatie deel te laten nemen aan dit evenement.
  • Peerpop zoekt sponsoren die bij willen dragen aan dit prachtige initiatief, wat in Tiel groots kan uitgroeien en daarmee bijdraagt aan een groter welzijn en welbevinden van veel inwoners.

Gegevens

Datum:
30 september 2023
Tijd:
16:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Locatie

Vrijthof
Burgemeester Meslaan 49
Tiel, Gelderland 4003 CA
+ Google Maps
Telefoon
0344 - 671311